[Koha] site displays maintenance page on url

Klaas Chielens klaas.chielens at vub.ac.be
Sun Oct 30 19:21:35 NZDT 2011


This koha installation has been up and running for quite a while now using just an ip and a cloaked domain (frame which showed the frontage). Now that I am trying to add a domainname however the maintenance page is showing when I use the domain but when I use the ip address of the server, I have normal access to my library. 



Sent from my iPhone. 

On 30 Oct 2011, at 02:37, Ricardo Dias Marques <lists at ricmarques.net> wrote:

> Hi Klaas,
> On Sat, Oct 29, 2011, Klaas Chielens <klaas.chielens at vub.ac.be> wrote:
>> I have tried to configure koha and succesfully used it by only using an ip address to reach it.
>> now i have tried to link a domain to it as well but i get the following error:
>> a) if i surf to the ip address: everything works as expected
>> b) if i surf to the domainname i tried to attach to it (i have altered the koha-httpd.conf file) i get the maintenance page (cgi-bin/koha/maintenance.pl) .
> I may be wrong but, if the "maintenance page" appears, I think you
> have set Koha up correctly. The thing you would have to do now is
> browse to Port 8080 of your Koha web site - e.g:
> http://yourdomain:8080 - log in with a administrator account (probably
> "kohaadmin") and move forward through the "wizard" steps that may
> appear.
> I hope this helps.  :-/
> Cheers,
> Ricardo Dias Marques
> lists AT ricmarques DOT net
> (author of the Install Guide of Koha 3.0.0 in openSUSE 11.0 available
> at: http://wiki.koha-community.org/wiki/Koha_3.0.0_on_openSUSE_11.0 )
> Identi.ca / Twitter: @ricmarques

More information about the Koha mailing list